resource_1kZeWU1aucwVEtresource_1riLEv1awyTi24

ÖJERSJÖ mat & golf är en väletablerad restaurang och populär i vackra Öjersjö, 10 minuter utanför Göteborg. I vår trivsamma matsal intill Partille Golfklubbs 18:e green serverar vi lunch och middagar.

Vi har lång erfarenhet som catering och eventaktör i såväl närområdet som på riksplan. Vi har en mycket hög kvalitetsnivå och leveranssäkerhet mot kund och vi skräddarsyr och levererar alltid det bästa som står att få för den budget vi presenteras. Vår verksamhet vilar tryggt på flera delar som sammantaget gör oss till ett komplett catering och eventföretag.

Matsalen

I vår trivsamma miljö erhåller våra kunder bästa tänkbara service och vällagad mat från en bred meny med goda drycker därtill. Restaurangen, med utsikt över golfbanans 18:e green, har fullständiga rättigheter, två stora uteserveringar och är öppen sommartid från tidig morgon till kväll. Partille Golfrestaurang är året om en synnerligen populär och välbesökt lunchmatsal med bred och varierad meny från omsorgsfullt utvalda råvaror.  Varje dag serveras kött, fisk och vegetariskt med en salladsbuffé och kaffe. Hit är alla välkomna oavsett om man spelar golf eller bara vill njuta en stund i Öjersjös kvartersrestaurang och lugna miljö.

Middag & Fest

Partille Golfkrog arrangerar alla typer av fester och sammankomster som bröllopsfest, födelsedagsfest, företags-kickoff, föreläsningar och event. Designa din kväll själv eller lämna över hela ansvaret på oss. Vi kommer oavsett se till att ni blir nöjda och får en upplevelse att minnas. Vid fester och sammankomster som kräver ljudanläggning har vi allt som krävs. Vi kan också boka artister och underhållning efter önskemål.

Företagsgolf & Golfpaket

I samarbete med Partille Golfklubb erbjuder vi olika paket med golf, mat och dryck i trivsam förening. Det kan vara en heldag på banan för stora grupper och företag eller en mindre grupp som avser avsluta golfdagen med bastubad och en öl för att sedan inta en härlig supé i vår vackert dukade matsal, inget arrangemang är för stort eller för litet. Kontakta oss eller Partille GK’s klubbchef för att skräddarsy ert golfevenemang.